LlamaPide cita
# L'ortodòncia Invisalign® Provider II permet alinear les dents i corregir la mossegada sense necessitat d'utilitzar ortodòncia fixa convencional i per tant, l'ús de metalls.
# L'ortodòncia Invisalign® Provider II permet alinear les dents i corregir la mossegada sense necessitat d'utilitzar ortodòncia fixa convencional i per tant, l'ús de metalls.

Què és l'ortodòncia Invisalign® Provider II?

Invisalign® Provider II és una innovadora tècnica d'ortodòncia a partir d'uns alineadors amovibles i sense metalls, on el tractament és planificat i guiat per ordinador mentre és supervisat per un doctor

.

Invisalign Provider II és l'ortodòncia invisible gràcies als seus alineadors gairebé transparents i al seu torn extraïbles. Aquests alineadors estan personalitzats amb la forma de les dents de cada pacient, ja que es fabriquen en exclusivitat per a poder garantir la comoditat i l'èxit del tractament.

Aquests alineadors es canvien cada 2 setmanes i cada alineador és lleugerament diferent de l'anterior, d'aquesta manera anirem realitzant micro moviments fins a posicionar les dents en la posició desitjada

.

Els alineadors cal portar-los sempre, només es podran treure per menjar i raspallar-se les dents. Com són extraïbles i sense metalls, podràs menjar de tot i no hauràs de renunciar al teu estil de vida.

"Un somriure pot canviar la vida"

Com és l'ortodòncia Invisalign® Provider II?

 • A mida: Fabricats de forma personalitzada per a cada pacient gràcies a l'estudi realitzat prèviament.
 • Eficaç: Els canvis es perceben des de l'inici del tractament.
 • Removible: Es poden extreure per menjar, beure, raspallar-se les dents i passar el fil dental.
 • Còmode: És sense metalls, no hi ha ni brackets ni filferros que puguin irritar les teves genives o l'interior de la teva boca.
 • Transparent: Els alineadors són invisibles i ningú sabrà que estàs seguint el tractament.

Tractament d'una ortodòncia Invisalign® Provider II

Cada pacient és un cas diferent, és per això que Invisalign Provider II s'adapta al tractament de cada un d'ells.

Tractament d'una ortodòncia Invisalign® Provider II

A Institut Dental seguim els següents passos per poder començar a realitzar un tractament d'ortodòncia Invisalign Provider II, un cop realitzat aquests passos podrem determinar quin dels anteriors tractaments és el més apropiat per a cada pacient. D'aquesta manera ens assegurem que el tractament es realitzi de la manera més òptima possible.

 • 1. Revisió de salut bucodental per descartar possibles patologies
 • 2. Estudi d'ortodòncia Invisalign
 • a. Higiene dental prèvia
  b. fotografies
  c. Teleradiografia i TAC dental
  d. Escanejat de les nostres dents mitjançant un sistema d'última generació anomenat Itero, on digitalitzarem les nostres dents sense necessitat d'utilitzar incòmodes motlles de silicones.
 • 3. Gràcies a aquest escàner Intraoral Itero, podrem ensenyar i explicar el tractament virtualitzat del procés, de principi o fi.
 • 4. Posar els alineadors
 • 5. Revisions periòdiques segons instruccions d'ortodontista.

La nostra recomanació és la d'utilitzar els alineadors Invisalign® Provider II de 20-22 hores diàries per tenir un resultat eficaç. Vam explicar que l'ideal és treure-te'ls només per menjar i raspallar-te les dents, ja que en ser transparent, extraïble i còmode, no afectarà la teva vida quotidiana.

1

Què és la Tecnologia Itero

En totes les nostres clíniques Institut Dental treballem amb l'última tecnologia, ja que ens agrada oferir els millors serveis per a tots els tractaments. Per aquest motiu, al realitzar els tractaments d'ortodòncia Invisaling, utilitzem l'escàner intraoral iTero.

Llegir més

Gràcies a l'escàner intraoral iTero, podem crear una simulació digital en 3D de la boca del pacient d'una manera ràpida, còmoda i a temps real.

Avantatges de la tecnologia Itero

El mètode més corrent per poder simular les dents d'un pacient és la utilització d'uns motlles de silicona o resina.

Aquests motlles no són del tot precisos, ja que de vegades pot arribar a moure's mentre es té a la boca, havent de tornar a repetir el procés diverses vegades. A més del temps que això suposa, pot resultar molest i molt incòmode per a molts pacients, arribant fins i tot a produir nàusees i arcades fent-los passar una mala estona.

Amb l'escàner iTero, el pacient no haurà de passar per això, ja que podrem prendre les mesures, treure patrons i registres de la boca d'una manera molt més ràpida i més còmoda, a més de ser més eficaç, net i ecològica.

Amb aquesta tècnica aportem una major precisió i exactitud a l'hora de realitzar els estudis i la posterior confecció dels alineadors transparents Invisaling®, per tant tindrem un millor resultat en el tractament. Tot això sense dolor, sense molèsties i sense malestar.

2

Per què utilitzem la tecnologia Itero

No només té les múltiples avantatges a l'hora d'estar realitzant el procés de captació de mesures i l'escaneig dental, per a la posterior creació dels alineadors Invisaling, sinó que podem explicar d'una manera més visual com s'anirà desenvolupant el tractament a temps real.

Llegir més

El procés de captació ira apareixent a la pantalla en tot moment a color per distingir fàcilment el que és la geniva i el que són les dents, d'aquesta manera poder realitzar una avaluació clínica més precisa.

Tot això, fa possible que el pacient pugui veure exactament el que s'està escanejant, així sempre podrà estar informat del que li passa, millorant la comunicació a la consulta.

Gràcies a tot això, podem assessorar i aclarir qualsevol dubte que pugui arribar a tenir el pacient, ja que estarà veient a temps real el que va succeint i com s'anirà desenvolupant-se el tractament Invisaling.

Per què escollir Invisalign® Provider II?

 • Sistema altament estètic i de màxima discreció.
 • Com i indolor, ideal per a pacients amb al·lèrgies a metalls i còmode procediment.
 • Fàcil ús per al pacient.
 • No obstaculitza la parla ni els àpats.
 • Es poden practicar tot tipus d'esports, fins i tot els de contacte.
 • Millora la higiene oral respecte a les ortodòncies fixes.
 • El moviment de les dents és mínim però constant, per tant, és un tractament poc invasiu.
 • Possibilitat de poder visualitzar el tractament així com la durada del mateix.
 • Temps en la visita inferiors que amb l'ortodòncia convencional.
 • Evita la descalcificació de les peces dentals.
 • Estudi d'ortodòncia per ordinador, escàner Itero, màxima precisió.

Amb l'ortodòncia Invisalign® Provider II podràs aconseguir el teu somriure somiat d'una forma còmoda, practica, discreta i sobretot, segura.

Avantatges de Invisalign Provider II respecte a una ortodòncia fixa convencional.

El principal avantatge de l'ortodòncia Invisalign® Provider II respecte a la convencional, és poder treure'ns els alineadors per menjar i poder raspallar-nos les dents correctament. Aquest avantatge suposa minimitzar el risc de patir problemes de genives i càries, ja que podrem tenir una millor higiene.

A més, com que no hi ha metalls és molt còmoda de portar i no provoca al·lèrgies. Amb aquesta ortodòncia podem seguir fent vida quotidiana de forma normal, ja sigui practicar el teu esport favorit, tocar un instrument musical o menjar i beure el que vulguis, a més de poder rentar-te les dents i utilitzar el fil dental amb total tranquil·litat.

L'ortodòncia Invisalign® Provider II ens pot solucionar problemes ortodòntics com dents tortes, apinyats, separats, Sobremossegades, mossegades creuades, etc.. sense necessitat d'utilitzar tècniques agressives.