LlamaPide cita

Odontopediatria

6 a 12 anys

L'odontopediatria és l'àrea de l'odontologia que té cura de la salut bucal dels més petits de la casa. La prevenció dental des que neix fins que és adolescent és vital per tenir una bona salut dental d'adult.

Odontopediatria

6 a 12 anys

L'odontopediatria és l'àrea de l'odontologia que té cura de la salut bucal dels més petits de la casa. La prevenció dental des que neix fins que és adolescent és vital per tenir una bona salut dental d'adult.

T'ajudem i assessorem perquè creixin amb una boca sana, ja que sabem que cada edat té unes cures específiques:

Tria una edat:

Nens: 6 a 12 anys

NECESSITATS I CONSELLS 6-12 ANYS

En aquesta franja d'edat, comencen a erupcionar les peces definitives. Aquesta erupció es pot dividir en 2 fases./p>

Primera fase:

La primera fase va dels sis i els vuit anys, els primers a aparèixer són els quatre incisius inferiors i els quatre incisius superiors

.

Cal destacar que en aquesta fase erupcionen els primers molars permanents i ho fan darrere de l'últim molar temporal, que encara no s'ha caigut.

En aquest període és molt important tenir una bona higiene, ja que aquest últim molar tendeix a retenir restes d'aliments darrere seu per la seva gran anatomia i hi ha un gran risc de patir càries.

Segona fase:

La segona fase es dóna entre els 10 i els 12 anys, que és quan acaben per caure la resta de dents i apareix la resta dels permanents.

A més, apareixen els segons molars definitius, aproximadament als 12 anys.

PRINCIPALS PROBLEMES BUCALS A AQUESTA EDAT

El principal problema bucal a aquesta edat segueixen sent les càries. Cal tenir especial cura de la higiene en aquesta franja d'edat, ja que la pèrdua de les peces dentals crea espais entre les altres dents i pot provocar l'acumulació de placa bacteriana, donant lloc a l'aparició de càries.

També és recomanable parar atenció a la higiene interdental, ja que pot originar els primers problemes de genives i gingivitis.

L'acumulació de placa bacteriana, sol ser un altre dels problemes més comuns en aquestes edats i és el principal motiu de l'aparició de càries i de malalties periodontals

Una correcta higiene bucodental en aquesta etapa és essencial per evitar l'acumulació de placa bacteriana principal responsable de la formació de càries i malalties periodontals.

Altres dels tractaments més comuns en aquestes edats són els d'ortodòncia, entre els quals destaquen els tractaments amb brackets o bé Invisaling Teen, i el seu respectiu seguiment.

Invisalign Teen

Invisalign Teen és l'adaptació per a adolescents del tractament d'ortodòncia invisible Invisalign.

I

nvisalign Teen permet modificar corregint els problemes de maloclusió i mossegada. Per a això utilitzen uns alineadors que es canvien cada dues setmanes. Aquests alineadors estan fets a mida en funció a les necessitats que tinguin.

Són difícils de veure, i molt discrets, ja que un dels seus objectius és respectar al màxim la nostra estètica i imatge.

Els alineadors compten amb uns indicadors de color blau, que van perdent el seu color a mesura que es facin servir, fins a quedar pràcticament transparents.

D'aquesta manera es pot controlar la quantitat d'hores que s'està utilitzant.

També inclouen peces addicionals de recanvi, servint d'ús addicional si es deterioren o perden les originals.