LlamaPide cita

FAQs Salut i Higiene bucal

1Quan haig de raspallar-me?
'ideal és raspallar-se les dents després de cada menjar (esmorzar, dinar i sopar). És imprescindible fer-ho a fons almenys una vegada al dia. La producció de saliva i els moviments linguals contribueixen a remoure la placa bacteriana de les superfícies bucals durant la vigília.
2Com pot eliminar la placa bacteriana?
En la llengua s'acumulen gran quantitat de bacteris, per netejar-la podem fregar-la amb suavitat cap a davant usant el raspall de dents o bé usar un netejador lingual. Neteja interdental: la neteja dels espais entre dents. Neteja de les dents.
3Per què haig de cuidar la meva higiene bucal?
La higiene dental ens permetrà prevenir malalties en les genives i evités en gran manera les càries. Però una higiene dental s'ha de realitzar de la forma i eines adequades. A més, s'haurà de dedicar el degut temps perquè sigui efectiva.
4És millor usar un raspall elèctric?
Hi ha persones que els prefereixen, ja que en vibrar en diferents adreces netegen en major profunditat. No obstant això, si el raspallat manual es realitza a consciència no hi ha diferència en el resultat. El raspall elèctric es recomana a persones que tenen dificultats per realitzar un bon raspallat o que pateixen alguna limitació en la seva destresa manual.