LlamaPide cita

Disseny de somriure

Blanquejament dental

El blanquejament dental es un procediment clínic per aclarir un o diverses dents, aplicant un gel blanquejant sense alterar l'estructura bàsica de l'esmalt, arribant a aclarir el to de les dents

Disseny de somriure

Blanquejament dental

El blanquejament dental es un procediment clínic per aclarir un o diverses dents, aplicant un gel blanquejant sense alterar l'estructura bàsica de l'esmalt, arribant a aclarir el to de les dents

Per a qui està indicat?

Indicat per a persones amb taques, que hagin perdut el seu color o se'ls comencen a groguejar les dents a causa del pas del temps, o certs hàbits com el cafè, tabac, ...

És el tractament idoni per tornar a tenir un somriure blanc d'una manera senzilla i sense danyar l'esmalt, aconseguint un somriure amb un aspecte més sa, jove i molt més lluminosa.

Procés de blanquejament dental

Realitzar una revisió prèvia per descartar possibles patologies, que en el cas que es tinguessin s'hauran de tractar abans del blanquejament, per poder realitzar-lo.

Descartades o tractades les possibles patologies, es realitza una higiene dental i estudi per determinar el to original de les dents.

Protegim les genives amb una pasta especial i s'aplica el gel blanquejant.

Mitjançant una llum freda, accelerem l'acció del gel sobre les nostres dents.

En acabar, es retira el gel blanquejant i la pasta protectora que recobreix les genives.

En només una sessió, el pacient notarà diferència entre el color anterior i el de les dents blanquejats.

Avantatges del blanquejament dental.

Canvis visibles des de la primera sessió.

Les sessions no duren més d'1 hora.

Ni l'esmalt ni la geniva pateixen danys o desgastos.

Amb un somriure atractiu es causa una millor impressió i ens ajuda a sentir-nos més segur.

Preguntes freqüents

1Un blanquejament té algun risc?
La American Dental Asociation (ADA), després d'un rigorós seguiment de diversos anys, assenyala que no existeixen efectes perjudicials ni per a les dents ni per a la salut per l'ús, fins i tot perllongat, d'aquests gels blanquejadors. Segons els experts, l'únic desavantatge que pot presentar-se és sensibilitat en les genives durant els primers dies.
2Val per a tothom?
L'eficàcia del tractament és proporcional al grau de tinció de les dents que han estat enfosquits al llarg dels anys per substàncies colorants. El tractament resulta menys eficaç, i fins i tot inútil, en dents enfosquides per alteracions intrínseques, com a ingesta de tetraciclines durant l’infància.
3Quant dura? Puc menjar normal després del tractament?
Depèn en gran manera del tipus d'alimentació i hàbits que se segueixi el pacient després del tractament, cal seguir una “dieta blanca”, que consisteix a prendre aliments sense colorants durant dues setmanes. Una vegada realitzat el tractament i passades dues setmanes podrà menjar tot tipus d'aliments. S'ha de tenir en compte que els hàbits de consum de tabac, cafè, colorants, etc… poden fer perdre el color aconseguit en la dent després d'haver realitzat el tractament.