LlamaPide cita

Clínica Sant Celoni

Institut Dental Sant Celoni ofereix una atenció personalitzada per a cadascun dels nostres pacients, ja que cada cas és diferent.

La nostra clínica està adaptada a tot tipus de minusvalideses, i sense barreres arquitectòniques, gracies a que es troba a peu de carrer, pensant en el benestar de tots els pacients.

Gràcies a l'equip mèdic qualificat i amb gran experiència, podem aconsellar i tractar de la millor manera i així, ajudar a les persones a mantenir un somriure sa.

La clínica està situada en ple centre de la ciutat, a la mateixa plaça de la Vila, just sota l'Hotel Suis, i davant de l'ajuntament.

Si es desitja venir en transport públic, hi ha una estació de Ferrocarrils Catalans a 500 metres de la clínica, les línies de la qual R2, R2N, Mitja Distància i Regionals paren a Sant Celoni. Si l'opció és desplaçar-se en vehicle propi, prop de la clínica, hi ha 2 pàrquings gratuïts. Un d'ells es troba al costat del col·legi La Salle Sant Celoni. L'altre en canvi està al costat de l'estació de ferrocarrils, tots dos a menys de 400 metres

Demanar cita

Accepto el tractament de les meves dades personals envers les finalitats detallades en l'apartat “Tractaments voluntaris“.