LlamaPide cita

Clínica Premià de Mar

Institut Dental Premia de Mar, és una clínica dental, on sempre hem mirat per la salut bucodental dels nostres pacients.

L'equip d'Institut Dental Premià de Mar està format per un equip de professionals amb gran experiència en el sector odontològic. Sabem que cada cas és diferent, per això ofereixes una atenció personalitzada i adaptada a cadascun dels nostres pacients, oferint-li la millor solució.

Les nostres instal·lacions estan adaptades a tot tipus de minusvalideses, a peu de carrer i sense barreres arquitectòniques. A més, la clínica, també compta amb un espai pels més petits, on podran jugar i divertir-se.

La clínica està al carrer Gran Via de Lluis Companys número 101 a tant sol 150 metres del Mercat Municipal de Sant Joan i de les oficines de correus.

Si venim amb cotxe, tenim un pàrquing públic, just al costat del col·legi La Salle, a 2 minuts de la clínica. D'altra banda, també a 5 minuts, trobem l'estació de Premià de Mar, amb parada de la línia R1 de Rodalies.

Demanar cita

Accepto el tractament de les meves dades personals envers les finalitats detallades en l'apartat “Tractaments voluntaris“.