LlamaPide cita

Clínica Badalona Salut

En la nostra clínica de Badalona Salut cuidem de la salut bucodental dels nostres pacients. Els nostres especialistes t'oferiran la millor solució per poder gaudir d'un
somriure sa i bonic.

La nostra clínica de Badalona Salut està formada per un equip de professionals altament qualificats especialitzats en odontologia per poder oferir el millor servei amb la millor qualitat i poder posar solució idònia a qualsevol problema dental.

La clínica està situada en el número 50 del passeig de la Salut, a peu de carrer i sense barreres arquitectòniques, ja que les nostres instal·lacions són modernes i còmodes, adaptada a tot tipus de minusvalideses.

Ens trobem a tan sols a 200 metres del centre comercial Magic Badalona. La parada de metro més propera és La Salut (L10) a 350 metres. Si es prefereix arribar amb autobús, les línies de B4, B25, B26, B30 i H10 són les millors opcions per arribar per aquest mitjà.

Demanar cita

Accepto el tractament de les meves dades personals envers les finalitats detallades en l'apartat “Tractaments voluntaris“.