LlamaPide cita

Clínica Badalona Centre

Per Institut Dental Badalona Mar el més important és la salut bucodental, per això comptem amb un equip d'especialistes altament qualificats per oferir el millor servei
amb la millor qualitat.

Les nostres instal·lacions estan adaptades a tot tipus de minusvalideses, a peu de carrer i sense barreres arquitectòniques. A més, compta amb un espai pels més petits, on podran jugar i divertir-se.

Disposem de laboratori propi on dissenyem i confeccionem les nostres pròpies pròtesis dentals, d'aquesta manera podem oferir un millor servei molt més ràpid.

La clínica dental està situada en ple centre de la ciutat, a prop de la plaça de la Vila. Ens trobem en el número 16 del carrer del Mar.

Les opcions d'arribar a la clínica amb transport públic són múltiple, optant bé pels ferrocarrils catalans, autobús, metro, o vehicle propi.

La parada dels ferrocarrils catalans està a 500 metres de la clínica, just en el passeig marítim. La parada de metro més propera és la de Pompeu Fabra (L2) que està a menys de 300 metres. Per venir amb autobús, la parada més propera és la Francesc Layret - San Miquel (codi parada: 102276) que compta amb les línies B2, B3, B4, B7, B9, B25, B29, B30, M27, M28 i C10

Demanar cita

Accepto el tractament de les meves dades personals envers les finalitats detallades en l'apartat “Tractaments voluntaris“.